Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

Átadták az Ifjú Csillag 2016 díjakat!

Újpest teljes krémje jelen volt azon az újévi fogadáson, melyet Wintermantel Zsolt polgármester adott a meghívottak tiszteletére. Díszpolgárok, Újpestért díjasok, művészek, és egy sor illusztris vendég jelenlétében adhatta át az UTE Baráti Kör az Ifjú Csillag 2016 díjakat. Polgármester úr már köszöntőjében is említést tett arról, hogy Újpesten a sport kiemelten fontos ügy, és hangsúlyozta, hogy az UTE Baráti Kör által alapított díjnak az elért teljesítmény mellett fontos eleme a szellemisége is, vagyis az UTE hagyományainak őrzése, a klubhoz tartozás erősítése.

Szavai után az UTE Baráti Kör elnöke, Borsche Gábor állt a színpadra és hirdette ki a kategóriák győzteseit, akiknek polgármester úr, valamint Fericsán Kálmán, az UTE Baráti Kör elnökségi tagja adta át az üvegből készült, elegáns emlékplaketteket.

Az idén először átadott “CSAPATEMBER” kitüntetést a szavazatok alapján a röplabdázó Hajós Aliz kapta, a hölgyek versenyét a sportlövő Dénes Eszter, az urak vetélkedését a judos Pongrácz Bence nyerte. Az UTE Baráti Kör teljes tagsága büszke mindhárom versenyzőre és kívánjuk nekik, hogy még sok-sok sportsikerrel örvendeztessék meg magukat és az UTE szurkolóit!

A 2017-es esztendő már elkezdődött a sportban is. 1 év múlva nem csak a 18 év alattiakat kívánja díjazni a Baráti Kör, hanem kiírta a 14 éven aluliak számára az Ifjú Reménység díjakat is hasonló kategóriákban. Ezért minden UTE sportolónak nagyon sikeres esztendőt kívánunk, mert szeretnénk, ha jövőre is nehéz feladat elé állítanák a szavazókat a versenyzők!

Boldog Újpestet mindenkinek!

díjazottak

Akik az elismeréseket kapták, Dénes Eszter, Hajós Aliz, Pongrácz Bence még az ünnepség kezdete előtt. A kép jobb oldalán Wintermantel Zsolt jelenlegi és Dercze Tamás korábbi polgármester.

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41